0
Tentang Kami

Karya Bestari

Karya Bestari merupakan salah satu daripada anak syarikat Kumpulan Media Karangkraf. Ditubuhkan pada 1978. Kami bermula sebagai penerbit buku rujukan. Sehingga tahun 2010 kami mengorak langkah kehadapan dengan menerbitkan buku berkaitan agama secara agresif dan intensif.

Hari ini, Karya Bestari berinovasi dengan menambah lagi jalur penerbitan. Melihat sambutannya yang sangat memberansangkan satu pasukan R&D ditubuhkan bagi menyokong dan menambah baik kualiti penerbitan. Pasukan ini kemudiannya dikenali sebagai Pasukan Penerbitan Al-Quran. Pasukan inilah yang mengangkat serta menjalankan penyelidikan bagi memastikan inovasi konten al-Quran yang diterbitkan oleh kami kekal asli dan terjaga keharmoniannya. Kesemua al-Quran kami telah mendapat kelulusan daripada Lajnah Tasheh al-Quran, Kementerian Dalam Negeri (KDN) Malaysia.

Seiring dengan perkembangan masa & teknologi, kami ketinggalan mengemaskini promosi dan berita tentang produk terbaru disaluran media sosial di Facebook, Instagram, Twitter dan TikTok.