0

Sertai Kami Old

Kerjasama Korporat

Selamat datang ke Karya Bestari,

Kami menjemput anda untuk bersama-sama Karya Bestari meneroka peluang kerjasama yang boleh membuahkan hasil keuntungan bersama. Kami percaya bahawa bekerjasama dengan syarikat seperti anda boleh membawa nilai yang signifikan kepada kedua-dua pihak. Misi kami adalah menginovasikan al-Quran.

Kami bersyukur ke hadrat Illahi kerana telah berjaya bertahan dengan kukuh dalam industri ini malah telah bekerjasama dengan banyak syarikat terkenal. Dalam hal ini, kami percaya dan yakin bahawa gabungan kepakaran dan sumber yang kami sedia ada boleh membuahkan hasil yang luar biasa.

Jika anda berminat untuk membincangkan lebih lanjut tentang potensi kerjasama, kami berbesar hati untuk mendengar idea anda dan memberikan pandangan lanjut tentang cara kami boleh mencapai matlamat bersama. Hantarkan e-mel kepada kami, kami gembira dapat melakukannya.

Mari kita mulakan!

Pengedaran

Kepada Para Peniaga Kedai,

Kami membuka pintu peluang untuk anda menjadi salah satu dari ribuan peniaga yang memasarkan produk kami. Di Karya Bestari, kami sedia membantu anda dalam mencapai kejayaan yang lebih cemerlang.

Staff berwibawa kami akan menghubungi anda dalam masa terdekat. Terima kasih.

Kepada Pencipta Konten yang kreatif

Sertai Program Affiliate dan tingkatkan pengaruh akaun Tiktok anda!

Kami ingin menyampaikan kepada anda jemputan eksklusif untuk bergabung menjadi rakan kongsi bersama Karya Bestari. Kami melihat peluang yang luar biasa untuk anda memanfaatkan pengaruh dan memperoleh pendapatan sambil melakukan perkara yang anda suka.

Kenapa anda harus memilih menjadi Affiliate kami?

Jana Wang melalui apa yang anda Kongsi:

Dengan menyertai program affiliate kami, anda boleh menjadikan pengaruh Tiktok anda sebagai sumber pendapatan. Sebarkan content unik Tiktok anda kepada pengikut setia dan rakan, dan anda akan memperoleh komisen bagi setiap penjualan yang berjaya.

Jalinan Kerjasama:

Kerjasama perniagaan dengan kami boleh meningkatkan lagi kehadiran dan kredibiliti akaun TikTok anda.

Pasukan sokongan berdedikasi:

Kami mempunyai ahli pasukan yang berdedikasi dan komited. Bersedia untuk membantu anda dengan sebarang soalan, panduan atau sumber yang mungkin anda perlukan.

Konten Tiktok anda memberikan insiprasi dan menghiburkan ramai orang. Kini telah tiba masanya inspirasi itu membawa pulangan wang. Sertailah keluarga besar affiliate kami.

Sudah bersedia untuk jana wang dengan pengaruh Tiktok?

Sertai Sekarang!