Kita diciptakan dengan sebaik-baik kejadian. ALLAH S.W.T telah menganugerahkan pakej lengkap yang merangkumi kekuatan dan kelemahan diri kita bagi menempah kebahagiaan di dunia serta akhirat...." />
Bongkar Kekuatan Diri Bersandarkan ar-Rahman
Siti Marziah Zakaria
RM 15
SINOPSIS
Kita diciptakan dengan sebaik-baik kejadian. ALLAH S.W.T telah menganugerahkan pakej lengkap yang merangkumi kekuatan dan kelemahan diri kita bagi menempah kebahagiaan di dunia serta akhirat. Turun naik tahap keimanan juga menyebabkan ada ketika kita berkeyakinan tinggi dengan kelebihan diri sendiri dan sebaliknya apabila didatangkan ujian hidup. Semua itu demi mengukur ketakwaan kita terhadap Sang Pencipta.

Bongkar Kekuatan Diri Bersandarkan ar-Rahman membantu mengukuhkan lagi keyakinan kita mengejar impian hidup berpaksikan syariat Islam. Kelebihan kita bukan untuk dibangga manakala kekurangan pula usah sesekali dicerca. Bersyukurlah di atas nikmat kurniaan Yang Maha Esa. Pedulikan setiap  pandangan mata manusia tetapi utamakan penilaian-NYA. Berusahalah menjadi khalifah terbaik dan redha dengan segala ketentuan.
FORMAT
Buku
ISBN-13
978-967-86-0395-9
TARIKH TERBIT
22 Mei 2012
MUKA SURAT
BERAT
400 gram
KOMEN
ANDA MUNGKIN SUKA
googletag.cmd.push(function () { googletag.display('KMK_KaryaBestari_ROS_Interstitial-0'); });